Szájtetoválás Veszprém

Száj Sminktetoválás Veszprémben

Szájtetoválás

Az egész arcot és tulajdonképpen az egész kinézetét nagyban meghatározza a száj formája és színe! Veszprémi szalonunkban a szájtetoválás során hangsúlyt adunk a szájnak, korrigáljuk az esetleges formai, szimmetriai problémákat.

Szájtetoválás

Szájtetoválás ajánlataink

Szájtetoválás Veszpremben
Szájtetoválás
Szájkontúr tetoválás

Ebben az esetben csak a száj kontúrját erősítjük meg. Ennek a szájtetoválási módszernek a használata ma már önmagában nem jellemző, hiszen csupán a kontúr vonal nem kelt természetes hatást. A kontúr azonban ötvözve más technikával, fontos részét képezi a szájtetoválásnak.

Szájtetoválás Ajaktetoválás
Szájtetoválás
Félsatír technika

Ebben az esetben a természetes száj és a tetovált kontúr közötti rész besatírozásáról van szó (Nincs besatírozva az egész száj felülete.). Csak olyan színeket használunk, amelyek harmonizálnak a száj saját színével. A félsatír szájtetoválás leginkább telt ajkakon mutat jól.

Ajaktetoválás Szájtetoválás Veszprém
Szájtetoválás
Teljes satír technika

A teljes száj satírt vagy rúzsozott hatású ajak tetoválást vékony szájú hölgyeknek kimondottan ajánlom. Akkor is ez a számodra megfelelő eljárás, ha kedveled a rúzsokat, és az élénkebb vagy mélyebb árnyalatokat. Pasztell hatással is elkészíthető. Ebben az esetben az ajkak egész felületét sminktetoválom.

A herpeszre való hajlam kizárja-e a száj tetoválást?

Kint lévő herpesz esetén természetesen nem végezzük el a sminktetoválást. Meg kell várni, míg teljesen visszahúzódik. Ha valaha is volt már herpeszed, szájtetoválás előtt mindenképpen jelezd! Szájtetoválás alkalmával ugyanis a szervezetben megbújó vírus aktivizálja magát. A herpeszre hajlamosaknak a sminktetoválás megkezdése előtt megelőző kúra javasolt. Orvos által felírható, vényköteles gyógyszerek (Telviran, Herpesil) segítségével megelőzhető a herpesz kialakulása.

  • Száj Sminktetoválás Veszprém

Szájtetoválás menete

A száj tetoválás első lépése a konzultáció. Minden esetben aprólékos, precíz előrajzolással választjuk a számodra megfelelő formát. Tudsz segíteni, ha hozol fényképet, vagy találsz olyat a galériámban, ami tetszik neked. Ezután a bőr és az ajkak színének figyelembe vételével kerül kiválasztásra az a szín, amivel a tetoválást elkészítjük. Ezt követően lefertőtlenítem a bőrödet, felrajzolom a száj formáját. Ha mind a ketten úgy gondoljuk, hogy a forma és a szín is tökéletesen fog Veled harmonizálni, akkor elkezdődhet a tetoválás. Minden esetben a vendég előtt bontom ki az egyszer használatos, steril sminktetováló tűt. A sminktetováló gép segítségével előkarcolom a bőrt, hogy a tetoválás az előre megtervezett helyre kerüljön. A tetoválást mindig érzéstelenítő krémmel végzem, ami után a kontúr elkészítése már nem jár komoly fájdalommal. A satírozás sajnos kellemetlenebb, ekkor újból átkarcolom az egész felületet, majd érzéstelenítek. A száj tetoválás ideje kb. 2 óra + 1 óra a kirajzolás, megtervezés. Amikor elkészül a sminktetoválás a szájat utóápoló krémmel kenem be, mellyel otthon is ápolni kell. A szájtetoválás végleges eredménye 6-8 hét után látható lesz (Először nagyon halványan látszik csak a szín, majd néhány héttel az eljárást követően elnyeri életteli, végső színét.), és mindenképpen csak ezután végezhető a korrekció is. A sminktetoválás 2-5 éven belül elhalványodik, felfrissítésére legkorábban 1,5-2 év múlva lehet szükség.

Ajaktetoválás Veszprém
Foglalj időpontot
+36 20 4441999