Szemhéjtetoválás Veszprém

Szemhéj Sminktetoválás Veszprémben

Szemhéj tetoválás

A kicsi szemeket nagyítani, a hiányos szempillákat sűríteni, az amúgy is szép szemeket még kifejezőbbé lehet tenni a különböző technikák segítségével. Bátran ajánljuk számodra szemhéjad tetoválását!

Szemhéj tetoválás
Szemhéj Sminktetoválás Veszprémben

Szemhéj tetoválás ajánlataink

Veszprém Szemhéjtetoválás
Szemhéjtetoválás
Szempillasűrítés

Ajánlott azoknak, akik a natúr stílust, szolid sminket kedvelik. Nagyon szépen kiemeli a szemet, optikailag nagyítja! A szempillasűrítés az alsó és felső szemhéjon egyaránt alkalmazható.

Szemkontúr Sminktetoválás Veszprém
Szemhéjtetoválás
Felső szemhéj kontúr

A felső szemhéj kontúr elkészítésével a klasszikus tusvonal hatást érjük el. Készülhet kellemesen vékony verzióban, de akár extra vastag stílusban is. Optikailag fiatalít és kiemeli a szem színét.

Szemhéjtetoválás
Szemhéjtetoválás
Alsó szemhéj kontúr

Az alsó szempilla tövébe kerül a sminktetoválás, kiemelve a szem alsó vonalát. Önmagában ritkán készül, viszont a felső szemhéj tetoválással együtt szép keretet ad a szemeknek.

Szemhéjtetoválás trend

Napjainkra a természetesség igénye itt is előtérbe került. A pillák tövébe húzva finom, elegáns sminktetoválást készítünk, mely kizárólag a klasszikus fekete színnel történik. Ez szépen megadja a formát, kiemeli a szemet, ám nem kelt erősen kifestett hatást.

  • Veszprém Szemhéj Sminktetoválás

Szemhéj tetoválás menete

A szemhéj tetoválás első lépése a konzultáció, ahol meghallgatom az elképzelésedet, együtt kiválasztjuk a számodra legelőnyösebb formát, színt és technikát (tudsz segíteni, ha hozol fényképet, vagy találsz olyat a galériámban, ami tetszik neked). Ezt követően lefertőtlenítem a bőrödet, felrajzolom a kívánt formát. Minden vendégnél teljesen új, steril egyszer használatos tűt és tűsapkát használok. A sminktetováló gép segítségével előkarcolom a bőrt, hogy a tetoválás az előre megtervezett helyre kerüljön. A tetoválást mindig érzéstelenítő krémmel végzem, szinte fájdalom mentes. A szemhéj tetoválás ideje kb. 2 óra + 1 óra a kirajzolás, megtervezés. Amikor elkészül a sminktetoválás a szemhéjat utóápoló krémmel kenem be, mellyel otthon is ápolni kell. A szemhéjtetoválás az esetek nagy százalékában duzzanattal jár. Amennyiben szükséges 3 hónapon belül elvégzem a korrekciót. A szemhéj tetoválás 2-5 éven belül elhalványodik, felfrissítésére legkorábban 1,5-2 év múlva lehet szükség. Fontos! Ha szemhéj tetoválásra jössz, ne legyen műszempillád, mert a szempilla tövében nem lehet a vonalat elkészíteni megfelelően!

Szemhéj tetoválás Veszprém
Foglalj időpontot
+36 20 4441999