Szemöldök tetoválás Veszprém

Szemöldök Sminktetoválás Veszprémben

Szemöldök tetoválás

Egy helyesen megválasztott szemöldök forma és szín ápoltságot és szépséget ad az arcodnak, harmonikussá teszi azt és magabiztosabbá tesz Téged! Veszprémi szalonunkban a szemöldök tetoválás elkészítése során többféle technikát használhatunk, melyek kiválasztásánál a vendég egyéni adottsága és igényei döntenek.

Szemöldök tetoválás
Szemöldöktetoválás Veszprém
Szemőldök Sminktetoválás Veszprém

Szemöldök tetoválás ajánlataink

Satír Szemöldöktetoválás
Szemöldöktetoválás
Satír technika

A legfeltűnőbb technika, melynél teljesen besatírozzuk a megrajzolt formát. Azok számára ajánlott, akik szeretik a karakteres megjelenést, és a tömör, tartós, az erős kontúrokat.

Szálas Szemöldöktetoválás
Szemöldöktetoválás
Szálas technika

A legtermészetesebb hatású, akár több színből összeállított szálas szemöldök technika. Vékony szálakkal utánozzuk a szemöldököt, a megfelelő pigmentet a bőr és a haj színével harmonizálva választjuk ki.

Púderes Szemöldöktetoválás
Szemöldöktetoválás
Púderes technika

Hangsúlyosabbá teszi a szemöldököt, mégis megőrzi természetességét. Színátmenetesen készül, nincs éles keret, hanem lágyan, púderszerűen emeli ki szemöldököt.

  • Veszprém Szemöldök Sminktetoválás

Szemöldök tetoválás menete

A szemöldök tetoválás első lépése a konzultáció, ahol meghallgatom az elképzelésedet, együtt kiválasztjuk a számodra legelőnyösebb formát, színt és technikát (tudsz segíteni, ha hozol fényképet, vagy találsz olyat a galériámban, ami tetszik neked). Ezt követően lefertőtlenítem a bőrödet, felrajzolom a szemöldök ívét és vastagságát. Minden vendégnél teljesen új, steril egyszer használatos tűt és tűsapkát használok. A sminktetováló gép segítségével előkarcolom a bőrt, hogy a tetoválás az előre megtervezett helyre kerüljön. A tetoválást mindig érzéstelenítő krémmel végzem, szinte fájdalom mentes. A szemöldök tetoválás ideje kb. 2 óra + 1 óra a kirajzolás, megtervezés. Amikor elkészül a sminktetoválás a szemöldököt utóápoló krémmel kenem be, mellyel otthon is ápolni kell. Amennyiben szükséges 3 hónapon belül elvégzem a korrekciót. A sminktetoválás 2-5 éven belül elhalványodik, felfrissítésére legkorábban 1,5-2 év múlva lehet szükség.

Szemöldök tetoválás Veszprémben
Foglalj időpontot
+36 20 4441999